LADYFEST SØKER BRA DAMER!

logo_nett

Hva har Jenny Hval, Susanna Wallumrød, Broen og KUUK tilfelles? De har alle spilt på Ladyfest som unge lovende musikere, og hatt en imponerende karriere i etterkant. Vi skal ikke ta æren for hva disse dyktige musikerne har fått til, men vi er sabla stolte over å ha vært en av scenene underveis som har troen, som vil satse og heve frem nye stemmer, nye talenter og nye tanker innen kulturfeltet. For oss har det siden starten i 2004 vært viktig å fremme alle de bra damene som har så mye interessant på gang, være en scene for nyskapende musikk-, kunst- og kulturuttrykk, for debatter og foredrag om temaer som er viktige i arbeidet for solidaritet, feminisme og likestilling.

HVEM VIL DU SE PÅ SCENEN?

Nå har du muligheten til å være med å påvirke hva Ladyfest skal ha på plakaten. Vi søker engasjerte folk som vil jobbe med festivalproduksjon for Den store 8.mars-festen 2018 og videre fremover. Vi vil høre fra deg om du har erfaring fra PR, sosiale medier, koordinering, booking, økonomi, design, frivilligansvar og som produsent, eller om du gjerne vil utforske ulike roller og få mer kunnskap om feltet. Vi jobber i team innenfor de forskjellige områdene, og det er også gode muligheter for å få lederansvar.

Vi kan tilby flexi-plass på Sentralen med mulighet til å leie møtelokaler, medlemskap i Norske Konsertarrangører med mulighet til å ta ulike kurs og delta på bransjetreff, medlemskap i Konsertforeninga som bidra med økonomisk og praktisk støtte, samt Balansekunstnettverket som samler en rekke aktører innen musikkfeltet i arbeidet for likestilling og mangfold i kulturlivet.

Dette er perfekt for deg som studerer kultur/kunst/musikk/ledelse, som ønsker å få praktisk erfaring og kompetanse fra festivaldrift og for deg som vil utvide nettverket ditt innen kulturfeltet.

SEND OSS EN MAIL MED LITT OM DEG SELV OG HVA DU ØNSKER Å BIDRA MED TIL LADYFEST.OSLO@GMAIL.COM

Reklamer